Instagram 2

sreda, 29. april 2009

Konzerve

Novinci, ki dobro razbijajo, če jim bo uspelo, pa bo pokazal čas. Kaj sem se pri njih naučil:
  • Spij pivo, če ne ti, ga rabijo fantje. Jebat ga, je scena bolj sproščena.
  • Ne zanašaj se na kitajske brezžične sprožilce.
  • Canonova 135tka je super zadeva.
  • Bojan je faca.sreda, 22. april 2009

Zopet zračnica

Uh, v dobrih dveh mesecih dvakrat predrta zračnica ... nimam ravno sreče s Strido pri tem. In če se ti pri tem še mudi na vlak ... 5 minut na vlaku v tovornem delu in zračnica je bila zamenjana, ja sprevodniki so prijazni, pa še večer sem mu popestril :). Jutri pa novim zmagam naproti :). BTW, s tem hrčkom sem prevozil že vsaj 200 kilometrov. Kar sicer ni bogve kaj, a glede na to, da ga uporabljam predvsem na relaciji Vič-Center, se vztrajno nabirajo. Počasi, ampak sigurno.

torek, 21. april 2009

Od 26 do 676 mm

Začnimo pri začetku sprehajalne poti po Tivoliju, na vrhu stopnic nad podhodom.

Lep široki kot.

Ok, sedaj malo bližje, tam okoli 300mm

In za konec čisto do gradu, 676mm

Zabavna je nova Olympusova igrača, SP-590 UZ. Krasna zadeva, če se ti ne da sprehajat :).

torek, 14. april 2009

Počitek v službi


Ja, tako počiva Strida med čakanjem na nove vožnje. Zložena, prislonjena na zid, do popoldneva, ko me zapelje do Viča in nazaj do železniške postaje.

petek, 10. april 2009

Samsungov skok


Za začetek, jep, pavza. Delo, delo in še enkrat delo. Ok, sedaj pa k Samsungu. Slovenski zastopnik je zadevo vzel v roke tako, kot treba. Kar pomeni, da je Samsung postal pri nas pomemben igralec. Na srečanju so predstavili cel kup novih fotoaparatov in video kamer, od katerih je zelo zanimiv WD-500 (10x spremenljiva goriščnica, ki se začne pri 24mm, pri tem tudi cena ne bo previsoka). Škoda, ker ni bilo nič o novem konceptu NX, a bo tudi ta kmalu predstavljen. Olympus svojo ofenzivo namreč že pripravlja ...