Instagram 2

četrtek, 29. oktober 2009

Poročna

petek, 23. oktober 2009

Video obdelava

Ja, bo treba v to ugriznit. Programov niti ni toliko, na koncu se seznam zoži na Sonyev Vegas Movie Studio HD in Pinnacle Studio 14, morda še Adobov Premiere Elements. Še kakšna ideja? Žal Microsoftov Video Editor odpade, ne pozna AVCHD kodeka. Ali pa sem kaj zaštrikal.

četrtek, 22. oktober 2009

Okoli ovinka

Medtem, ko so eni preizkušali hitrost in natančnost ostrenja novega Canonovega reporterskega mlinčka, so drugi delali kroge in jim služili za premikajoče se tarče.
sreda, 21. oktober 2009

Gorenjski piknik

Ja, predvsem zaradi mraza, vse ostalo prav nič gorenjsko :). Bila je predvsem zabava za otroke, starejši smo se stisnili k ognju in uživali nedeljsko popoldne. Otroci pa v gozd iskat skriti zaklad.torek, 20. oktober 2009

Panasonic GF1

Pred dvema tednoma je imel Panasonic predstavitev svojih novosti v Ljubljani, med njimi tudi zame težko pričakovani GF1. Zadeva je direktni tekmec Olympusu E-P1, tako po velikosti kot po možnostih. Seveda ima vsak svoje adute, Panasonicov je hitrost in svetlobno močan objektiv, Olympusov boljša obdelava slike in vgrajen umirjevalnik. Objektiv malce preseneti s svojo počasnostjo, se pa zato krepko odkupi z zaslonko f1.7. Vsekakor bo zanimiva stvar za preizkusit, ko enkrat pride v naše kraje na daljši obisk.

G1 in GF1, razlika v velikosti je očitna.

četrtek, 15. oktober 2009

Salsa Power 06 video kompilacija

Ja, še nekaj malega utrinkov. Snemanje s Panasonicom GH1 je čisto samosvoja izkušnja, zadeva dela dobro, tudi ostri hitro. Na koncu videa se opazi, da je fotoaparat izgubil ostrino, a jo je hitro ujel nazaj.

sreda, 14. oktober 2009

Praznik sira v Ljubljani

To soboto se je splačalo oditi na ljubljansko tržnico, če nič drugega si lahko poizkusil različne sire slovenskih kmetij.


To soboto se je splačalo oditi na ljubljansko tržnico, če nič drugega si lahko poizkusil

ponedeljek, 12. oktober 2009

Salsa Power festival 2009 v sliki

En kratek pregled vikend dogajanja. Polne delavnice, dobri nastopi, vse to priča o čedalje večji popularnosti tega plesa.