Instagram 2

petek, 26. februar 2010

ZSFB blogi (in še kakšen poleg)

Blogam, blogaš, bloga ... ok, najprej eno opravičilo vsem - ne vem zakaj, ampak ne puščam komentarjev. Ne dobrih, ne slabih. Pa ne, da mi ni do tega, preprosto ni časa. Še za svoj blog komajda skrbim, napisati kakšen članek počasi postaja utopija. Dom, služba, otrok ... in čas spolzi. Ampak bo boljše, do poletja se končajo predavanja in bo več časa tudi za to. Veliko vas je odličnih in prav rad spremljam in pogledam objave. Mi je v večje veselje kot pogledati dnevni časopis. Bi pa v družbi ZSFBja videl še koga, recimo Andreja Korenča in Ano Pogačar, če izpostavim le dva, ki ju bolj ali manj redno spremljam. Da ne rabim še na ekstra strani hodit (ja, vem, lenoba). Enkrat se bom spravil še v kakšno kritiziranje, saj ga vsi potrebujemo, z mano na čelu. Nisem pojedel še niti pol špinače, kot bi rekel moj kolega.

četrtek, 25. februar 2010

sreda, 24. februar 2010

Novo življenje

... starega objektiva. Stari Jupiter je našel svoje mesto s pomočjo M39 vmesnika na GH1. Tako mimogrede, Zorkija, FEDa, dobite za drobiž, vmesnik prav tako, vse skupaj je na primer stalo manj kot 100€. Če koga zanima Zorki 4 ohišje, ga lahko ima. Cena - Guiness fourpack :).


sobota, 20. februar 2010

Sejem Antika

Sem bil prav neprijetno presenečen, ko je bilo klasično prizorišče prazno, lokali samevali. No, preselil se je na drugi breg, bližje Trnovemu. Ampak tam je bilo dolgčas ...

petek, 19. februar 2010

Strida dobro leto

Eno leto je mimo, jaz pa še kar uspešno hrčkam po Ljubljani. V tem zimskem času sicer manj, je bil pa ta čas primeren za redni servis. Fantje na Imbbusu so sicer najprej čudno pogledali, kakšno čudo je to, a so ga pogumno lotili. Celo težavo so rešili, opletanje zadnjega kolesa. Kriv je bil plašč, ki je bil čisto uničen. Novi je večji, je originale vseeno težko dobiti, a se zato lepše pelje. Novim zmagam naproti :).

Šef, hudo prijazen možakar, strokoven v nulo.

Strida po servisu, čista kot solzica. Zunaj pa taleči se sneg ...

četrtek, 18. februar 2010

ponedeljek, 15. februar 2010

Izštekani Papir

Hudič je, ko prideš domov s 700 posnetki, ki jih za spletno stran potrebuješ največ 70, za blog pa 15. BTW, sproščeni izvajalci, odlična glasba. Še bomo slišali o njih.


sreda, 10. februar 2010

Predavanje v KOŽ-u

Naslednji teden malce bolj tehnično predavanje, fiksne goriščnice in zmogljivi kompakti.
Kraj dogodka: Knjižnica Otona Župančiča, Ljubljana Center
Datum: 15.2.2010
Ura: 18h

Vabljeni :).

http://www.mklj.si/index.php/prireditve/prizorisca/details/1395-alan-orlic-fiksne-goriscnice

petek, 05. februar 2010

TEDx drugi del

Drugi del, predavatelji v akciji. barvne fotke boste verjetno gledali drugje, tokrat naj bodo črnobele.

Matjaž Kuntner
Mercedes Lovečič

Miloš Horvat

Matjaž Kek

Iztok Kramberger

Mitja Jermol

Gregor Veble

Andrej Detela

... in še "krivec" za ta dogodek, Kamenko Kesar

Več pa na uradni strani TEDx Maribor.

sreda, 03. februar 2010

TEDx Maribor

Divje. Če niste bili tam, ste zamudili odlična živa predavanja, ki jih boste lahko pogledali tudi preko interneta, naslov bom še objavil. Za začetek teh par posnetkov, več prihodnjič. Prepoznate koga?
torek, 02. februar 2010

Tomaž ima razstavo!

Fant, ki se je pred nekaj leti podal v fotografske vode, sedaj že samostojno razstavlja. Ja, še bomo slišali o njem, če bo tako nadaljeval. Ogled razstave priporočam, smer Domžalska knjižnica, nad Mercatorjevim centrom poleg domžalskega stadiona. V Domžalah, da ne bo pomote.