Instagram 2

ponedeljek, 31. maj 2010

Izštekani Ana Pupedan

Točno taki, kot se jih spomin, razigrani, veseli, z odlično glasbo.


petek, 28. maj 2010

Toshiba Camileo S20 in Kodak Playsport ZX3Dve prav zanimivi igrači, vsaka s svojim konceptom in idejo. Medtem ko Camileo spominja na klasični kamkorder, je Kodak bolj podoben telefonu. Upravljanje je zelo preprosto, pri obeh, z možnostmi prednjači Toshiba. So sicer skrite v menijih, a so zanimive, recimo en posnetek na sekundo, nočni način in še kaj bi se našlo. Po drugi strani pa Kodak prinaša vodotesno ohišje, ki zdrži do globine 3 metrov in malce širši objektiv. Tudi snemanje ponoči mu je šlo bolje od rok, največ pa bosta povedala kar video posnetka spodaj.

Za začetek Kodak:In še Toshiba:V temnih delih je Kodak veliko boljši, naslednjič pa dnevno snemanje. Vsekakor zabava se pričenja :))).

ponedeljek, 24. maj 2010

Na Rašico

Nedelja, zjutraj sončno, zato padla odločitev, gremo na Rašico. Lepa, mirna pot, še bivšo sodelavko sem srečal spotoma :). In naj bo tokrat vse zeleno ...
petek, 21. maj 2010

Poroka

Po nekaj mesecih zopet malo poročne akcije. Zadnjič me je klical Jure in vprašal, bi si upal celo poroko uporabljat le Panasonica GH1 ali Olympusa E-PL1? Ja. Pač ne moreš narediti modernih fotk z veliko globinske neostrine, v slabih svetlobnih pogojih je malce kriza, drugače pa gre.


torek, 18. maj 2010

Dogodek

Včeraj je Sony pripravil zanimiv dogodek ob uradni slovenski predstavitvi NEX fotoaparatov.

Prvi dober razlog.

Pri drugem bazenčku smo še bolj vneto fotografirali.

Drugi dober razlog.

No, spotoma smo preizkusili še nove NEX fotoaparate (ok, glavni razlog). Sestavljanje panorame v fotoaparatu odlično deluje.

Prav tako sestavljanje HDR posnetkov, ta je navaden ...

... in ta sestavljen v HDR v fotoaparatu.

Ni kaj, dober dogodek, narejen na nivoju. Prav tako novi NEXi, ki bodo naprodaj sredi junija.