Instagram 2

četrtek, 31. marec 2011

Jan Plestenjak

Kaj naj rečem. PRENEČEN! POZITIVNO!  Resno, na odru je tip car, ima samozavest, dober glas, ravno pravšnje komade ... Če že ni za moške, je pa za žensko občinstvo :).torek, 29. marec 2011

Modre žabe

Nova naloga za vse, ki radi štejete, tokrat lahko preštejete modre ali barjanske žabe, tretje ime je plavček. Fenomenalen pogled, ki te preprosto prevzame. Video še sledi. In prosim, ne sprašujte, kje to je. Hvala.


ponedeljek, 28. marec 2011

V iskanju modre žabe

Z Lukatom smo se odpravili iskat modre žabe. Ja, trije, poleg je bila še naša najmlajša družinska članica, ki je bila ves čas kljub pomanjkanju dudice presenetljivo tiho. No, kljub temu žab nismo našli, ampak ... barje je vedno zanimivo, škornji pa tako rekoč obvezni. Gremo v močvare ... Ustrezen kraj, žabe pa niti ene. Kaj šele plavček.

 Tukaj Luka preverja informacije, če smo na pravi lokaciji. Nismo.


Prijazno dekle z dvema psoma nama je pomagala pri novih informacijah. Manjši pes je izšolan za iskanje ljudi.


In končno! Ja, barve pa jutri :).

petek, 25. marec 2011

Gospodarji blata

Sicer sem si rekel, da praga stožiške dvorane ne bom prestopil, dokler je ne uredijo do konca, a Sonyevo povabilo je bilo preveč mamljivo. S seboj vzel še našega devetletnika, izmed fotoaparatov izbrala NEX5 z 18-200mm objektivom (zadeva je res batina, ampak dela kot šus!) in se šla zabavat. No, to bi  mimogrede pokvaril varnostnik, ki se je spotaknil ob dežnik, ja baje ga na prireditve ne smeš prinesti. DRAGI ORGANIZATOR, KAKO PRIDEŠ SUH DO DVORANE, ČE DEŽUJE????? No, in potem se je spotaknil še ob fotoaparat, ki naj bi bil prepovedan, čeprav je bilo notri kar nekaj belih in črnih objektivov, katerih lastniki niso imeli akreditacije. Skratka, tukaj nekaj fotk, bolj za zabavo kot kaj resnega.