Instagram 2

petek, 30. september 2011

Cerkniško jezero, ponovno

Prideš stokrat in stoprvič te znova preseneti. Tokrat zeleni bregovi, še bolj suha struga, baje bo tudi ribolov kmalu prepovedan. Vsekakor odlično doživetje.
 0p

četrtek, 29. september 2011

Ptič

Se komu sanja, kaj je ta mala zadeva? Fotografirano na Cerkniškem jezeru, meni se zdi mladič, poleg tega me je spustil na dva metra ...ponedeljek, 26. september 2011

Izštekani We can't sleep at night

Poletne počitnice so mimo, zopet sezona Izštekanih :). Za začetek ... hm, ne znam opisat, ampak glasba pa super. Če ste zamudili, tukaj je posnetek.
četrtek, 22. september 2011

Nikon V1, J1

Torej, kakor ste lahko včeraj prebrali, je Nikon predstavil svoja dva brezrcalna fotkiča. Verjetno ste večino že prebrali, tako da le prvi vtis - dobro narejen, morda malce predebel, EVF je super, ostrenje hitro, predvsem je pa fotoaparat tih. Odlično za tiste, ki fotkajo kakšne resnejše glasbene prireditve, kjer bi premik zaklopa in zrcalca zmotil poslušalce. Poleg tega je na voljo kar nekaj dodatkov, skratka vse, kar nekaj majhnega potrebuje, da zaživi. Še nekaj fotk iz včerajšne novinarske konference.

ponedeljek, 19. september 2011

Trgatev 2011

Vreme je bilo odlično, družba tudi, skratka čas za trgatev :). Tokrat le s Samyangovim fiškotom, del slik popravljen s Hemijem.

Del ženske ekipe je skrbel za prehrano. Po dobri štajerski navadi je vsak odnesel domov še vsaj svinjsko polovico.


Cocta je že davno izhlapela oziroma je spremenila barvo v prosojno rumeno.


Najmlajše putarje je kar gospodar pospremil v vinograd.

Najmlajši so tudi pridno delali.


petek, 16. september 2011

Vodomec

Ljubljanica je polna presenečenj. Siva čaplja morda res ni nič posebnega, vodomec pa je že druga zgodba. Še kanček bolj posebna zaradi tega, ker so bile spodnje fotke narejene tako rekoč med bloki, na eni strani Fužinski, na drugi Štepanjski. A preden se je vse skupaj začelo, sem moral še domov po fotoaparat, kajti najprej sem opazil le čapljo. Vodomec se je pridružil kasneje.

Začelo se je tako, iz strani.

Na malo svetlejšo pozicijo, raca je le dala glavo iz vode.

Nato je prišel še vodomec. Slika je še dodaten izrez, niti 600mm ne pomaga.

Nato sta šla vsak v svojo smer. Race pa še kar pri čiščenju.